Кошик
32 відгуків
+380666703189
 Сушка клейковини "Dry Gluten 2120", фото 2

Сушка клейковини "Dry Gluten 2120"

Немає в наявності

Ціну уточнюйте

Написати
Сушка клейковини "Dry Gluten 2120"
Сушка клейковини "Dry Gluten 2120" Немає в наявності
Написати
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380666703189
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380666703189
  • Контакти
    • Телефон:
      +380666703189
    • Контактна особа:
      відділ продажу
    • Адреса:
      вул. Бориспільська,7, Київ, Україна
    • Email:
      universallab@ukr.net
  • Умови повернення та обміну
Сушка клейковини "Dry Gluten 2120" входить в комплект лабораторного обладнання для визначення кількості і якості клейковини "Глютоматик 2100" (Glutomatic 2100).

Пристрій використовується на завершальному етапі, при необхідності визначення Вмісту сухої клейковини", а саме для висушування зразків сирої клейковини відмитих механічним способом за допомогою "Пристрою для відмивання клейковини 2100" та після визначення Індексу Клейковини за допомогою центрифуги "Gluten Index 2115".

Використовуючи сушку для клейковини, можливо розрахувати два параметри якості пшениці:

Вміст сухої клейковини;
Водну сполучну здатність борошна.

Конструкція Сушки для клейковини " Dry Gluten 2120"
Сушка для клейковини "Dry Gluten 2120" конструктивно складається з двох паралельних площин, між якими містяться зразки клейковини.

1. Для зневоднення і отримання зразків сухої клейковини обрана оптимальна температура на рівні 180-200 град.
2. За рахунок стиснення нагрівальними поверхнями, зразок відмитої клейковини набуває плоску форму, що прискорює процес висихання.

Порядок роботи 

При необхідності визначення показника "вмісту сухої клейковини", дотримуйтесь наступної методики:

1. Підключіть Сушку "Dry Gluten 2120" до електричної мережі. Пристрій автоматично почне нагріватися.
2. Сушка швидше гріється в закритому стані. Поки сушка гріється, на верхній кришці світиться червона лампочка-індикатор.
3. Коли Сушка нагріється до температури 200 град, червона лампочка-індикатор згасне і спалахне зелена лампочка-індикатор, що позначає сушка готова до роботи. Червона лампочка буде періодично включатися і вимикатися, вказуючи на нагрівання для підтримки температури в діапазоні 180-200 град.
4. Відкрийте Сушку "Dry Gluten 2120" і покладіть сиру клейковину на середину нижнього піддону. Для нахвата і приміщення клейковини використовуйте пластмасовий або прогумований пінцет, щоб не пошкодити тефлонову поверхню. Закрийте Сушку і запустіть таймер на 4 хвилини. 
5. Через 4 хвилини відкрийте Сушку, витягніть і зважте суху клейковину.
6. Зважте пластину клейковини. Вага, помножена на 10, дає вміст сухої клейковини зразка, виражене у відсотках.
7. Закрийте Сушку.

Як працює Сушка для клейковини 2120

Метод висушування клейковини на Сушці для клейковини 2120 "Dry gluten 2120" дуже схожий з визначенням вологості зерна термогравіметричним методом. Різниця полягає в тому, що при термогравиметрическом методі використовується "сушильна шафа лабораторний", який "омиває" досліджувані зразки гарячим повітрям, і випари волога видаляється через систему вентиляції.  Сушка для клейковини безпосередньо впливає на аналізований зразок через зіткнення нагрітих тефлонові поверхонь. 

Сушка для клейковини конструктактивно схожа на "Прилад Чижової" (вологомір тесту).

Технічна характеристика

Електроживлення  220 В 50 Гц 
Потужність 650 Вт
Робоча температура  180-200 град
Розміри  230×250×110 мм
Вага  25 кг
  • Ціна: Ціну уточнюйте