Кошик
32 відгуків
+380666703189

Інфрачервоний аналізатор СПЕКТРАН-119М

В наявності

200 000 грн.

Мінімальна сума замовлення — 500 грн.

Інфрачервоний аналізатор СПЕКТРАН-119М
Інфрачервоний аналізатор СПЕКТРАН-119М
200 000 грн.
В наявності
Купити
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380666703189
Передзвоніть мені
  • +380 показати номер +380666703189
  • Контакти
    • Телефон:
      +380666703189
    • Контактна особа:
      відділ продажу
    • Адреса:
      вул. Бориспільська,7, Київ, Україна
    • Email:
      universallab@ukr.net
  • Умови повернення та обміну

Інфрачервоний аналізатор СПЕКТРАН-119М призначений для експрес-аналізу якості зерна, борошна, комбікормів і інших продуктів.
Аналізатор може використовуватися на елеваторах, комбінатах хлібопродуктів, борошномельних і комбікормових заводах, тваринницьких комплексах, пивоварних заводах.

ПРИНЦИП ДІЇ:

Принцип дії аналізатора заснований на вимірюванні дифузного відбиття розмелених зразків в ближній ІЧ області спектра. За даними, отриманими при вимірюванні відбиття зразків продуктів з відомим вмістом компонентів проводиться градуювання аналізатора, тобто розрахунок градуювальних коефіцієнтів для кожного компонента. Розраховані значення градуювальних коефіцієнтів, занесені в пам'ять аналізатора, використовуються при аналізі продуктів.
При аналізі продукту виробляється послідовне вимірювання коефіцієнтів відбиття на заданих при градуюванні довжинах хвиль, потім розраховуються значення процентного вмісту кожного компонента і результат висвічується на дисплеї.
Для виконання калібрування аналізатора спеціально розроблене програмне забезпечення дозволяє проводити розрахунок калібрувальних рівнянь; корекцію існуючих; аналіз точності отриманих калібрувальних рівнянь.

ПРОЦЕС ВИМІРУ:

Процес виміру повністю автоматизований та займає всього одну хвилину. Оператор засинає в кюветне відділення попередньо розмелений продукт і вибирає з допомогою вбудованої клавіатури з пропонованого переліку продукт і компоненти. Результати вимірювань виводяться на екран дисплея або роздруковуються на паперовій стрічці принтера.

ПРОБОПІДГОТОВКА:

Підготовка зразків зерна і комбікормів до вимірювання полягає в розмелі продукту. Розмел виробляється на млинах "У1-ЕМЛ", "ЛМЦ-1", ЛМТ-1" вітчизняного виробництва або на млинах типу "Циклон" (прохід сита 0,8 мм). Для проведення одного аналізу потрібно не більше 20 г розмеленого продукту.

ПЕРЕЛІК АНАЛІЗОВАНИХ ПРОДУКТІВ:
В даний час аналізатори, відградульовані фахівцями ГНУ ВННИЗ, дозволяють за вибором замовника визначати вміст таких компонентів:


Зерно пшениці:
Волога
Білок
Кількість клейковини

Зольність

Зерно ячменю:

Білок
Волога
Білок солоду

ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ:
При використанні аналізатора разом з персональним комп'ютером можливе проведення дослідних робіт по створенню нових методик виконання вимірювань, використовують методи інфрачервоної спектроскопії дифузного відбиття.

Програмне забезпечення забезпечує наступні можливості:

Отримання виміряних даних: коефіцієнтів дифузного відбиття (R%) або lg(1/R) на заданих довжинах хвиль у вигляді таблиці або графіка.
Збереження архівів результатів вимірювань, а також можливість їх копіювання для створення звітів і протоколів;

Розрахунок нових калібрувальних рівнянь, корекція існуючих;

Аналіз точності отриманих калібрувальних рівнянь;

Математична обробка виміряних спектрів.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Діапазон довжин хвиль  від 1400 до 2400 нм
Діапазон вимірювання масових часткою компонентів зерна пшениці, % білка  від 9 до 19 %
вологості від 8 до 18
 %
Межі допустимих значень основної систематичної похибки вимірювання масових часток компонентів зерна пшениці  не більше білка ± 0,5 %
вологості ± 0,5 
%
Межі допустимих значень середнього квадратичного відхилення випадкової складової основної погрішності вимірювання масових часток компонентів зерна пшениці  не більше білка ± 0,3 %
вологості ± 0,3
 %
Межі допустимих значень додаткової похибки аналізатора при зміні напруги  від 187 до 242 В не більше 0,2 %
Межі допустимих значень додаткової похибки аналізатора при зміні температури навколишнього
повітря
від 10 до 35 град  не більше 0,2 %
Калібрування для наступних продуктів Пшениця, Ячмінь, Борошно пшеничне, Комбікорм, Борошно соєве, Шрот соєвий, Солод
Насіння соняшнику, Макуха соняшнику, Шрот соняшника


 

  • Ціна: 200 000 грн.